23.04.2018  |  Kitchen  |  Udstyr

Med mumifamilien på ferie

I foråret lancerer Arabia en ny serie af både service og minifigurer – ’Med Mumi på ferie’ – der kun kan købes i en begrænset periode.

Arabias glade og humoristiske sommerfortælling med Mumifamilien er fyldt med skønne øjeblikke med den forventningsglæde og sommerferielængsel, som vi alle kender til. Illustrationerne til fortællingen på den nye serie er baseret på Tove Janssons originale tegninger.

Mumifamilien har besluttet sig for at tage på sommerferie til en øde ø. Alle pakker deres vigtigste ting til ferien – badetøj, legesager, fiskegrej og madforsyninger og serveringsdele. Alt i alt det, som er vigtigt til en god sommerferieoplevelse. Samtidig undrer en gruppe videnskabsmænd sig over, hvad Mumifamilien er i gang med. De bekymrer sig om vejret, og hvordan det skifter. Mumifamilien ignorerer videnskabsmændenes vejrvarsler og fortsætter ufortrødent med at pakke. Mumifar vil meget gerne ud og fiske, og Mumitrolden har planlagt at lave pandekager til hele familien.

Serien består af krus, tallerken, to skeer samt to minifigurer af Mumifar og Mumimor.

www.arabia.fi

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere