15.06.2022  |  Interior  |  Accessories

Med et tvist

I samarbejde med Grounded Craftwork har Spring Copenhagen skabt smykkeskrinet Mirror Box. Mirror Box tager udgangspunkt i det klassiske smykkeskrin, men er mere end blot dét. 

Det stilrene design byder nemlig på en funktionel rumdeling med flere små rum, hvor der i låget sidder et spejl, som nemt kan tages af og på. 

Dermed er det muligt både at gemme indholdet i smykkeskrinet væk, ved at bruge spejlet som låg, men også at kunne tage spejlet med sig – og på den måde have spejlet lige ved hånden. 

Mirror Box er designet med rene linjer og passer derfor perfekt ind i de mange nordiske hjem. Muligheden for at kunne folde skrinet helt sammen, således at det ikke fylder så meget, gør det tilmed også nemt at opbevare i et skab eller kommode.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere