21.12.2018  |  Interior  |  Branchenyt

Med Ditmer og Klump på eventyr

Mette Ditmer indgår i stærkt samarbejde om at styrke Rasmus Klump-brandet.

Siden 1. december har DR RAMASJANG sendt den nye animationsserie med den elskede og velkendte bjørn Rasmus Klump og hans venner.

Serien er den første vigtige brik i et strategisk samarbejde mellem Egmont og Tivoli, der ønsker at øge kendskabet til Rasmus Klump-brandet. I dag ejes Rasmus Klump af Egmont, der har indgået et unikt samarbejde med Mette Ditmer. Den danske designer med tekstilbrand i eget navn har som mange andre danskere et nostalgisk forhold til Rasmus Klump, og netop derfor har hun med glæde indgået aftale med Egmont om at lancere en eksklusiv interiør- og tekstilserie med figurer og elementer fra Rasmus Klump-universet.

Den nye produktserie hedder ”Rasmus Klump by Mette Ditmer”, har sit helt eget logo, og består af børneservice i brudstærkt porcelæn, børnebestik, dækkeservietter, kagedåser, småkageforme, forklæder, håndklæder, badekåber, toilettasker, sengetøj, legetæpper og forskellige tasker.

www.metteditmer.dk

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere