17.11.2020  |  Business  |  Branchenyt

MCH's tryghedskoncept godt modtaget på Formland

Indhold fra partner Hvad er dette?

Både besøgende og udstillere på interiør- og designmessen Formland har i analyse taget godt imod MCH's indsats for at skabe sundhedsforsvarlige, trygge rammer om deres messebesøg.

Formland fra 13.-16. august var MCH's første messe siden nedlukningen i marts, og som supplement til sundhedsmyndighedernes covid-19-retningslinjer blev messen gennemført under konceptet TrygtMCH®. Fagmessen samlede 6.500 branchefolk i MCH Messecenter Herning, og de blev efter messen spurgt om deres oplevelse af trygheden.

De mange TrygtMCH-tiltag får i analysen en samlet score på 4,5 fra besøgende og 4,4 fra udstillerne på en skala fra 1-5. Samtidig svarer 98 procent af de besøgende "ja" på spørgsmålet om, hvorvidt de følte sig trygge under deres besøg i messecentret. For udstillerne var tallet 97 procent.

De positive tilkendegivelser vækker glæde hos administrerende direktør i MCH A/S Georg Sørensen.

- Vi er utrolig glade for den positive feedback, vi har modtaget på vores TrygtMCH-koncept. Det glæder os, at konceptet og de mange tiltag er blevet taget så godt imod, og vigtigst af alt at de har bidraget til at skabe tryghed blandt messedeltagerne, som jo netop har været vores sigte, udtaler direktøren og konstaterer:

- Vi har med TrygtMCH vist, at det er muligt at skabe sundhedsmæssigt forsvarlige rammer om de fysiske og personlige møder mellem mennesker.

Byggesten til fremtiden
MCH bygger videre på de gode takter på til de kommende arrangementer i koncernen. Genåbningen af MCH Herning Kongrescenter fredag 28. august blev således også gennemført under TrygtMCH®, og det samme gør sig gældende for alle fremtidige arrangementer i såvel messecentret som kongrescentret.

TrygtMCH
Messeaktivitet er omfattet af det regelsæt for antal kvadratmeter pr. person, som også kendes fra landets stormagasiner og storcentre. MCH har som tillæg udviklet konceptet TrygtMCH®, der med grundprincipperne antal, afstand, adfærd og hygiejne sikrer et både ansvarligt og attraktivt mødested for dansk erhvervsliv.

TrygtMCH® indebærer tiltag som ændrede halplaner med større stande og bredere gangarealer, besøgsregistrering, dedikerede parkeringsområder og indgange. Formland afholder messe igen 4. – 7. februar 2021 – igen i trygge rammer med TrygtMCH®.

Tags: Formland

Mere fra Formland

Formland

www.formland.dk

Formland er designmessen, der gennem 34 år har samlet fagfolk med passion og kærlighed for design og interiør. Det er her, designbranchen mødes, netværk skabes, handler indgås og butikker opdateres med et væld af design- og interiørnyheder.  Formland giver et overblik over nyheder, trends og tendenser inden for nordisk design lige nu og i den nærmeste fremtid. Her mødes besøgende fra hel…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere