Jobopslag

MCH søger en erfaren sælger til Formland

Formland

www.formland.dk

  • info@formland.dk
  • 99269926
  • Vardevej 1
Se profil  
Stilling: Projektsælger
Ansættelses­forhold: Fuldtid
Ansøgnings­frist: Snarest muligt
Tiltrædelses­dato: Snarest muligt
Geografi: Midtjylland
Oprettelses­dato: 04.03.2019
Søg job  

Egentlig behøver vi ikke at sige så meget mere. For er det dig, vi søger, så ved du allerede, hvad det handler om. Du har nemlig prøvet det før, og du har en skarp og erfaren profil, når det handler om B2B, markedsanalyse, forhandling med store aktører.

Du er selvfølgelig sælger til fingerspidserne – men mere end det. Interiør og design er en del af dit arbejdsliv, og du brænder for det. Gennem dit nuværende eller tidligere arbejde som sælger inden for fx interiør, belysning, fashion eller møbler har du oparbejdet en omfattende indsigt i dit fagområde, som også er at finde på Formland.

Og Formland kender du. Nordens førende messe inden for interiør og design tiltrækker to gange om året fagfolk fra hele verden. De kommer for at suge til sig, blive begejstret,
få ny inspiration - og for at handle. Formland er derfor et mekka for designbranchens frontløbere, både de etablerede og de helt nye. Der er plads til både tradition og fornyelse - og du skal være med til at sikre begge dele.

Du søger jobbet, fordi du ved, det bliver stort. Du bliver en central del af en traditionsrig begivenhed, hvis største konstant er, at den altid er i bevægelse. Det er derfor, Formland kører på 35. år. Du kommer til at samarbejde og forhandle med de største aktører i branchen, og du ved, at det kræver en indsats ud over det sædvanlige. Her er ingen opgave for stor, ingen detalje for lille.

Du har også næse for nye talenter. På Formland er vi hele tiden opsat på at skabe nye relationer. Det ved du, og du bruger din indsigt og dit netværk aktivt til at analysere tendenser og spotte nye muligheder. Markedet for unikt og nyskabende design er stærkt stigende, og på Formland er de skæve tilgange, nytænkningen og det hidtil usete derfor stærkt repræsenteret. Også her kommer du til at bidrage med nye visioner.

Du får en ny familie. Som del af et stærkt hold, der er drevet af engagement, passion, ambition og professionalisme, kan du se frem til at indgå i et unikt kollektiv. Vi er drevet af en fælles mission om at skabe unikke oplevelser, hvor mennesker mødes. Og unikt skal det være. Hver gang.

Vi glæder os til at høre fra dig. Send din ansøgning via mch.dk/job. Vi behandler ansøgningerne løbende og venter gerne på den helt rette til jobbet. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte projektchef Henriette Træholt på 99 26 99 88.

Tags: Formland

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere