22.04.2021  |  Business  |  Branchenyt

Mater får ny direktør

Som led i Maters omstilling til internationale vækst vil stifter, Henrik Marstrand, fremover fokusere på research og produktudvikling indenfor designvirksomhedens nye, grønne produktionsteknologi.

Opgaven, der ligger at eksekvere den ekspansive strategi, vil blive løftet af den nye CEO Ketil Årdal, som tidligere har været kommerciel direktør for Europas største kontormøbelproducent, Flokk Group.

"Jeg glæder mig rigtig meget til at blive del af en 'purpose'-drevet virksomhed, der er førende på cirkulære løsninger indenfor designmøbler og belysning - og til i samarbejde med Henrik og resten af Mater-teamet at sætte fart i vores vækstplaner", siger han.

Konceptet og teknologien, der gør det muligt at omdanne affald fra industrivirksomheder og 
anvende det til designprodukter skal give Mater en 'first-mover'-fordel på det globalt marked, hvor danske møbelproducenter før har gjort sig gældende. 

"Forbrug er kommet for at blive. Men med nye, innovative løsninger til rådighed, så kan forbruget faktisk medvirke til at rydde op. Altså, jo mere vi forbruger, jo mere affald kan vi fjerne. Dét kan vi nu hos Mater bidrage væsentligt til", fortæller Henrik Marstrand.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere