29.05.2015  |  Kitchen  |  Udstyr

Masterchef med AGA

Aga Masterchef er et konventionelt og nutidigt komfur.

Aga Masterchef er et konventionelt og nutidigt komfur, som kombinerer en af de mest sofistikerede versioner med seks gasbrændere med to elektriske varmluftovne, en hurtig keramisk grill og en elektrisk ovn til langsom tilberedning.

Aga Masterchef tilbereder jævnt, er nem at rengøre og har ergonomisk designede betjeningsknapper og massive døre i støbt aluminium i bedste Aga-stil. Det fritstående Masterchef er designet til at passe ind i et mellemrum på 1000mm, og til at passe til højden og dybden på køkkenelementer af standardstørrelse.

Masterchef er monteret med to justerbare hjul bagerst og to ben foran for at gøre det nemt at stille det i vater under installationen, og for at gøre det flytbart ved rengøring.

Komfuret fås i fem farver: creme, koksgrå, mørkerød, sort og sølv, og på låget på ovnen til den ekstra grill ovn sidder der et Aga-mærke. Masterchef emhætten er et praktisk og flot stykke ekstraudstyr med detaljer i rustfrit stål, der sætter prikken over i'et i Masterchefs design.

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere