20.05.2019  |  Business  |  Branchenyt

MAISON&OBJET offentliggør Designer of the Year

Ungt, fransk designtalent, der står bag flere hotel- og restaurantindretninger er blevet udvalgt.

Det er arkitekten Laura Gonzales, 37 år, der denne gang som Designer of the Year på MAISON&OBJET bliver hyldet på messen og får et særområde til udstilling.

Hun er uddannet på Malaquais School of Architecture i Paris og har siden 2008 haft eget firma. Hun står bag nyindretninger af klassiske steder som restaurant Alcazar, Hotel Christine, Brasserie La Lorraine og derudover har hun selv designet restaurant 86 Champs, the Manko samt butikker for skogiganten Louboutin i Barcelona og Amsterdam samt Cartier-butikker i Stockholm, Zurich og London.

”Jeg gør en dyd ud af aldrig at gøre det samme to gange”, forklarer Laura Gonzales med tanke på hendes unikke indretninger, der kan ses som opdateringer af klassiske referencer kombineret med generøse hjælp fra hendes omsiggribende, dog velmodnede fantasi.

Et levende showroom med en spirende møbelkollektion

Laura Gonzalez har i øjeblikket travlt med at arbejde på et helt nyt projekt: renovering af en herregård i Vexin. Her vil hun skabe det, hun kalder et "levende showroom". Det er et sted, hvor hun har til hensigt at byde kunder, håndværkere, kokke, journalister velkommen i et rum, hvor hun vil vise vintagefund, møbler fra hendes helt nye kollektion, der består af sofaer, lamper og borde. "Mine møbler er meget "mig ", alt er skræddersyet...". Møblerne vil blive præsenteret side om side med unika objekter, designet i hånden af kunsthåndværkere, såsom et backgammon-bord i sten og en lampe af obsidian.

Det bliver uden tvivl spændende at se, hvad hun finder på til MAISON&OBJET messen, der finder sted i Paris 6.-10. september 2019.

www.maison-objet.com

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere