05.01.2021  |  Business  |  Branchenyt

Maison&Objet aflyser

Den næste udgave af Maison&Objet Paris vil finde sted fra. 9.-13. September 2021 i Paris.

Covid-19 pandeminens vedholdenhed og de deraf følgende restriktioner samt de seneste rundspørger blandt udstillere og besøgende har resulteret i, at Maison&Objet har besluttet ikke at afvikle den messe, der var fastlagt til marts 2021. 

Næste Maison&Objet Paris afvikles derfor fra 9.-13. september i samarbejde med Paris Design Week, så indkøbere og presse vil have muligheden for at blive inspireret i både Milano og Paris i september.

På messen til september vil Maison&Objet Paris have fokus på WORK! og PROJECTS sektoren. WORK! er målrettet innovation til arbejdspladsen og kontoret, et område, der har udviklet sig eksplosivt de seneste måneder. Og PROJECTS er målrettet contractmarkedet.

Maison&Objet-teamet er allerede i fuld gang med at udvikle digitale værktøjer, der giver de besøgende endnu bedre muligheder for at forberede sig på et optimalt messebesøg og ikke mindst fastholde det, baseret på de erfaringer, man har høstet med MOM (Maison&Objet and More).

De otte oprindelige sessioner af Digital Days vil blive afviklet hver uge fra 27. januar til 19. marts – hver onsdag til fredag.

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere