23.03.2021  |  Interior  |  Dekoration

Magiske kunsttryk

Paper Collective introducerer nu en magisk og fantasifuld MADO- kollektion af den spanske kunstner og designikon, Jaime Hayon.

Det kreative team bag MADO, All The Way to Paris, har et længere samarbejde med Jaime Hayon, der med sin kreative sjæl og naive, sofistikerede univers har bidraget med hele 21 nye kunstryk her i blandt kunstkort og et hukommelsesspil. 

Alle skabt med Jaimes genkendelige streg, der resonerer med både børn og voksne.

Den finurlige kollektion består af specielle væsener og vaser malet med blæk, der alle kommer til live gennem de drømmende dyrs glimt i øjet, en tunge eller næb. All The Way to Paris har givet dem skønne farvenuancer, inspireret af Jaime Hayons legesyge verden.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere