04.10.2021  |  Interior  |  Design

Magisk marmor

Nogle materialer indskriver sig i designhistorien som eviggyldige favoritter, der har begejstret og udfordret kunstnere og formgivere op gennem historien. 

Et af dem er marmor, som netop var udgangspunktet for serien Pesa fra blomus, der i dag består af seks objekter til hjemmet, som kan bruges i alle rum og til flere formål: en lysestage, to små serveringsbakker, en lågkrukke, et sæt bogstøtter og endelig et spejl med en base af marmor. 

Fokus var at skabe objekter, hvor marmor var oplagte valg, og hvor det gav mening i forhold til både form og funktion, så netop materialet viste vejen og ikke blev tvunget ind i en form, som ikke var oplagt. 
 
Serien Pesa består af seks forskellige stykker anvendeligt hverdagsdesign, der kommer i sort og brunt marmor.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere