06.12.2021  |  Interior  |  Accessories

Mageløst magiske juletræer

Mens man går og venter på få begyndt med alt fra juleknas og dans om træet til pakkerne, der skal åbnes, pynter Medusa-Copenhagen op med nye, fine juletræer. 

Juletræet er et overflødighedshorn af snefnug og flot farvede julekugler. Det ser næsten ud, som om det svæver over grenen på adventskransen eller det store juletræ. Den fine, lille klips gør også træet velegnet, når der skal laves mindre juledekorationer eller pyntes et rigtigt julebord.  

Hvert et juletræ er håndlavet og fås i en ‘classic-udgave’ med blå julekugler eller en ‘modern-udgave’ med pink julekugler, og begge udgaver med en højde på enten 15 cm eller 9 cm.   

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere