28.05.2015  |  Kitchen  |  Udstyr

Madkasse med plads til overraskelser

Den nye Hilo-serie fra Plast Team gør spisefrikvarteret lidt mere spændende med sine madkasser.

Den nye Hilo-serie fra Plast Team gør spisefrikvarteret lidt mere spændende med sine madkasser. Frugtstykker, grøntsagsstænger og sandwiches kan pakkes i bokse, som passer til de forskellige madvarer.

Med madkassens modulære design passer de små bokse i den store madkasse og gør det nemt at pakke små overraskelser. Boksene kan nemt tages ud og pakkes ned i madkassen igen efter brug, så de ikke fylder i skoletasken.

Klipsene på siden er designet så de er nemme for børn at åbne, mens de sikrer en god lukning, når den ligger i skoletasken. Hele serien kan både gå i opvaskemaskinen, fryser og mikroovn.

Den BPA-frie Hilo serie fås i blå, grøn, orange og pink med sjove print til børn. 

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere