07.09.2020  |  Interior  |  Brugskunst

Mørkbejdset lillebror

Aben er uden sidestykke Kay Bojesens mest berømte og elskede trædyr. Og nu kommer der endnu et nyt medlem i familien.

Med sine skælmske øjne, smukke rundede former og blødpolerede finish er Aben i dag et internationalt designikon, og siden skabelsen i 1951 har Bojesens signaturdesign løbende oplevet familieforøgelse.

Storebrødre og miniature-monkeys i flere forskellige varianter befolker i dag stamtræet, og dette efterår føjer Kay Bojesen Denmark endnu et medlem til flokken: En Mini Abe i mørkbejdset egetræ på ti charmerende centimeter, der er undfanget særligt med tanke på moderne, monokrom indretning.

Abe-familiens karismatiske nye lillebror er udført i mørkbejdset egetræ, der ikke bare farvesætter det kendte design, men giver ny skarphed til det runde træ.

Bejdsningen fremhæver desuden træets åretegninger og giver det en tydeligere struktur, der passer til tidens taktile megatrend og giver trædesignet ekstra organisk DNA.

 -HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere