18.02.2020  |  Interior  |  Belysning

Mød Piccolo & Terne

Skagerak byder velkommen til lamper i deres voksende sortiment.

Terne er en ny, moderne lampe fra Skagerak designet af norske Bjørn van den Berg. Lampen der giver et blødt og behageligt lys er tydeligt inspireret af japanske lanterner mikset med dansk funktionalisme.

Lampen, der har en opal mundblæst glasskærm og et håndtag i pulverlakeret aluminium fås i to versioner, enten som pendel eller som bordlampe.

Piccolo er andet bud på en ny lampe fra Skagerak, den er designet af den Stockholms-baserede John Astbury, der oprindelig er engelsk. Ligesom klokken på receptionistens skrivebord tændes og slukkes Piccolo, når der klikkes på skyggen. Med det enkle design og den umiddelbare funktion passer lampen ind i det moderne skandinaviske interiør. Lampen er i stål og fås i farverne light grey og black.

www.skagerak.dk

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere