11.04.2016  |  Business  |  Branchenyt

Møbelsucces satser på udlandet

Dansk møbelselskab vokser både herhjemme og i udlandet. Nu skal også Tyskland og Malaysia på banen.

Det danske møbelselskab Scandinavian Design International, der blandt andet står bag butikken Sofakompagniet, har på få år fået stor succes herhjemme. Nu er virksomheden klar til at ekspandere endnu mere i udlandet, skriver finans.dk.

Bag Scandinavian Design International står ægteparret Cathrine og Christian Rudolph, der grundlagde virksomheden i 2008. Siden da er foretagendet bliver udvidet til en lang række andre lande, som nu også skal inkludere Tyskland og Malaysia.

Sofakompagniet har i løbet af det seneste år åbnet showrooms i seks lande, og som Designbase tidligere har kunnet fortælle, åbner Sofakompagniet nu også permanente showrooms i København og Aarhus.

”Vi kan se, at en del af vores køberskare gerne vil have mulighed for at se og mærke møblerne, inden de bestiller på hjemmesiden. Det bidrager til vores troværdighed, at vi nu giver dem den mulighed”, siger adm. direktør Christian Rudolph til finans.dk.

Stigende omsætning
Virksomheden har endnu ikke offentliggjort sit 2015-årsregnskab, men ifølge finans.dk er omsætningen steget pænt. Christian Rudolph regner med et overskud på fem millioner kroner, hvilket er to millioner kroner mere end i 2014:

”Det skyldes, at vi udvider så massivt og investerer i at ansætte folk, der kan varetage en del af vores funktioner i udlandet fra Korsør.  Det belaster det danske regnskab. Men det er værd at bemærke, at fem ud de seks markeder, vi åbnede i fjor, allerede giver overskud”, lyder det.

Sofakompagniet åbner deres showroom i København, Amager, i morgen den 8. april, mens showroomet i Århus åbner en måneds tid efter. Desuden beskæftiger virksomheden i alt 25 medarbejdere.

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere