05.11.2018  |  Business  |  Branchenyt

Møbelmessen aflyser nyt initiativ

Messen har ikke haft held med at tiltrække væsentlige brands til at udstille på et særområde på messen og det aflyses derfor.

Møbelmessen, der sidste år rykkede fra Vejle til Fredericia havde store planer om at få flere af de store møbelproducenter til at udstille. Men erkender nu, at det ikke har været muligt og aflyser derfor tiltaget Furniture Live. Messen kører fortsat og åbner dørene på onsdag den 7. november og indtil fredag den 11. november.

Arrangørerne forventer, at omkring 700-800 gæster vil besøge messen, og antallet af udstillere er denne gang 54 ifølge udstillerlisten, mens der i 2017 var 72 udstillere.

Åbningstider, program og udstillerliste kan findes på:

www.mobelmessen.dk

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere