31.10.2019  |  Business  |  Branchenyt

Møbeldirektør er Årets Ejerleder på Fyn

Cane-Lines direktør Brian Djernes er netop blevet kåret som Årets Ejerleder på Fyn.

De regionale vindere af prisen Årets Ejerleder er ved at blive fundet, og på Fyn er direktøren for Cane-Line Brian Djernes blevet kåret som vinderen.

PwC, Nykredit, Dansk Erhverv og Finans står bag prisen, Årets Ejerleder, som i år uddeles for 16. gang. Temaet for i år er formål og værdier. Og Brian Djernes vinder bl.a. på baggrund af at Cane-Line er en succesfuld virksomhed, hvor produktudvikling og nytænkning foregår med respekt for miljø og mennesker. Det skriver PwC i en pressemeddelelse.

Cane-Line med hovedsæde i Rynkeby designer møbler, primært udendørs og har mere end 30 års erfaring inden for udvikling og egenproduktion af møbler. Virksomhedens produkter afsættes i mere end 100 lande og favner hele værdikæden fra design over produktion til afsætning.

Brian Djernes får prisen for ”at favne fremtiden, herunder ny teknologi og automatisering i produktion såvel som administration og samtidig lægge vægt på de gamle dyder: ordentlighed, ordholdenhed og naturlig respekt for sine medmennesker”, lyder det i pressemeddelelsen fra PwC.

De syv regionale vindere går videre til landskåringen, som finder sted den 14. november 2019 hos PwC, Strandvejen 44, 2900 Hellerup.

https://www.pwc.dk

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere