06.06.2018  |  Business  |  Branchenyt

Møbel- og belysningsoutlet vender tilbage i større rammer

Sidste år blev et møbel- og designoutlet afholdt i Nørrebrohallen, og det var så populært, at det nu igen åbner dørene – og denne gang i ny hal og med endnu flere brands.

I 2017 gik 10 brands fra møbel- og beslyningsbranchen sammen om at skabe en ny outletmesse i København. Det blev så stor en succes, at det nu vender tilbage den 16.-17. juni, som Furniture & Light Outlet i TAP1, Raffinaderivej 10 på Amager.  

”Vi har længe kigget på det store potentiale i at gå sammen i branchen for at skabe en årlig outletmesse med fokus på interiør. Sidste år oplevede vi stor opbakning fra både brands og slutbrugere, og vi glæder os over, at konceptet i år har vokset sig endnu større”, udtaler en af initiativtagerne Mads Saabye, partner hos AndLight til Wood Supply. 

Omkring 25 firmaer deltager, og de sælger primært varer, der har været brugt til udlån og foto, udgåede varer, restpartier, 2. sorteringsvarer, men der kan også være nye varer, og ifølge arrangørerne kan der spares mellem 40-80% på alt fra lamper, stole og sofaer til keramik, tæpper etc.

Blandt de deltagende firmaer er: LOUISE ROE COPENHAGEN, NORR11, Roam, Paper Collective, Made By Hand, EO, Ro, New Works, Roomstore, DybergLarsen, Lightyears, We Do Wood, MOEBE, OYOY, AYTM, AndLight.

Læs mere om eventet på Facebook.

www.furnitureandlight.dk

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere