22.11.2018  |  Business  |  Branchenyt

Möbelmässan Göteborg flytter

Møbelmessen i Göteborg, der havde premiere i september ændrer termin og placering til 2019.

I september i lokalerne Bananmolen på havnen i Göteborg blev den første udgave af Möbelmässan Göteborg afholdt. Men til næste år flytter messen til nye lokaler hos Svenska Mässan og får ligeledes nye datoer, den 27.-28. august 2019.

At møbelmessen nu flyttes, er en del af en overordnet plan for at etablere et mødested i efteråret til den svenske og nordiske møbelindustri med fokus på møbler, interiør og belysning til hjemmet. Möbelmässan Göteborg 2019 ligger på to hverdage, da hovedmålgruppen består af butikker, kæder, e-handlere og indretningsarkitekter.

"Flytningen til Svenska Mässan er meget positiv for udviklingen af Möbelmässan Göteborg", siger Björn Delin, adm. Direktør i BraMässor, som arrangerer messen og fortsætter: ”Her har vi mulighed for at vokse og organisere en endnu mere professionel begivenhed, og det er i overensstemmelse med vores udstillere og deres kunder".

www.mobelmassan.com

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere