24.02.2020  |  Business  |  Branchenyt

Möbelmässan Göteborg bliver ved med at vækste

Udstillingsarealet udvides og nye produktområder får mere fokus.

Allerede sidste år var interessen for Möbelmässan Göteborg stor og med flytningen til Svenska Mässan blev messen både større og mere velbesøgt.

Nu næsten seks måneder inden dette års messe er samme areal som sidst allerede booket af tidligere og nye udstillere. Derfor udvider messen nu udstillingsområdet, så der bliver god plads til udstillerne, også inden for de nyere områder belysning og interiørdesign.

”Responsen har været enorm, og industrien har brug for denne messe”, siger Bo Magnusson, der er VD for BraMässor og projektleder for Möbelmässan Göteborg og fortsætter: ”Det er lykkedes os at skabe et vigtigt mødested i efteråret, hvor boligen er i fokus! Det faktum, at vi vokser og kan vise flere udstillere, især inden for belysning og interiørdesign, er helt i tråd med, hvad vores besøgende har oplyst, at de ønsker”.

Det er udstillerne og deres produkter, der er fokus for messen, og vægten vil være på, at de besøgende kan foretage indkøb og planlægge efterårets ordrer. Derudover bydes der på inspirationsområder, konkurrencer og aktiviteter. Mens også den populære branchefest, der er en vigtig del af begivenheden, vender tilbage ifølge arrangørerne.

Designpris
Designbase deltager som mediepartner på Möbelmässan Göteborg, og igen i år uddeles designprisen for ’Bästa Funktionella Design’. Prisen går til en virksomhed, der udstiller på messen og som fremviser et æstetisk og funktionelt design. Produktet skal have en tydelig og innovativ tilgang til funktionalitet samt have æstetiske kvaliteter og fremstå i et moderne formsprog. Designet skal være nyt, men samtidig have kvaliteter til at kunne blive fremtidens klassiker. Sidste års vinder blev Teckna Design med bordet Skala.

Vinderen af ’Bästa Funktionella Design’ modtager en mediepakke til Designbase til en værdi af 10.000 DKK til annoncering på Designbases medieplatforme efter eget ønske.

Designprisen til Bästa Funktionelle Design præsenteres af Designbase i samarbejde med Möbelmässan Göteborg og BraMässor.  

Messen finder sted 26.-27. august 2020 hos Svenska Mässan Göteborg, Hal B (entré 2 & 5).

www.mobelmassan.com

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere