04.05.2022  |  Bloom  |  Outdoor

Lyspunkter

Skarpt skandinavisk design og stensikker funktionalitet. Med sine enkle linjer og varme lys er lanternen HAV fra Villa Collection indbegrebet af både stil og hygge, som man nemt og bekvemt kan flytte rundt på og tage med sig. Lanternen skaber masser af atmosfære i både stuens hyggekrog og til sommerens havefester.

Som krusninger på havet tegner rillerne nederst på HAV et diskret mønster, som flugter flot med resten af lampens enkle, men trendy design, der er skabt i samarbejde med Design Studio Swift Creative i Aarhus.

HAV-lanternen fås som en trådløs 5 eller 10 Watt Bluetooth-højttaler, der sluttes til en smartphone. Til genopladning medfølger et 1,5 m usb-kabel, og 4-7 timers opladning giver 6-8 timers funktionstid. Lanternen kan bruges som lampe uden lyd, som højttaler uden lys eller som begge dele på samme tid.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere