30.01.2023  |  Interior  |  Belysning

Lyset spredes

En overraskelse kommer sjældent alene. Det gør den heller ikke, når Flos lancerer sin nye pendel, som overrasker, både hvad angår formsprog, lys og designer. Designeren er Marcel Wanders, der på utraditionel vis væver tradition og fornyelse sammen til en eksplosiv, farverig lyskunst, der sætter scene for en helt nye måde at tænke pendler på. 
Flos holder af at samarbejde med formgivere, der udfordrer på teknologi og design, så Flos’ ingeniører konstant udfordres i deres måde at se og opfatte lys på. Og sådan en formgiver er Marcel Wanders. Flos bad den hollandske designer om at tegne en pendel, hvor lyset spredes fra hele skærmen og ikke blot fra dens midte, hvilket den italienske lysproducent i den grad har fået med Skynest.
 24 LED-rør beklædt med genanvendt polyester væver sig ind i hinanden som et stormasket net, der bygger bro mellem industri, teknologi og klassisk håndværk. En lampe, der er så iøjnefaldende, at den sætter stilen i et rum.  
Skynest er formet som en traditionel pendel, men dens effekt og udseende minder om en historisk kuppel, der på samme vis fanger og løfter blikket. 

www.flos.com

-PF

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere