28.03.2023  |  Interior  |  Dekoration

Lysene står fast

Det mindste produkt i Massproductions-kataloget findes i The Little Things-kollektionen Pinci Candle Holder. En lysestage, der passer til mange størrelser stearinlys.

Pinci, som betyder "tang" på italiensk, er en trykstøbt lysestage i Zamac, en metallegering af zink og aluminium. Lysestagens sofistikerede hængsel gør det muligt for holderen at åbne og lukke under sin egen vægt og klemme stearinlys i forskellige størrelser og former.

”Jeg kan godt lide stearinlys, især siden jeg flyttede til Sverige, da det er en meget stor del af kulturen her. Jeg tænkte, at det ville være godt at forbedre en holders funktion og løse problemet med 'wobbles', når man bruger stearinlys i forskellige størrelser”, siger Massproductions designchef Chris Martin.
www.massproduction.se

-PF

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere