28.01.2020  |  Furniture  |  Belysning

Lysende planet

Endnu en keramik nyhed fra Moebe.

Det danske designfirma introducerer et nyt produkt – en bordlampe i keramik. Designet på lampen er skulpturelt og dynamisk med et genkendeligt udtryk over sig, som giver den karakter og en helt særlig charme.

Den nye bordlampe består af tre individuelle dele: krop og skærm i keramik samt en pære i hvidt opalglas. Pæren fastgøres i den kegleformede krop, mens skærmen placeres løst på pæren, hvilket giver mulighed for at placere den, som man ønsker. Med en enkelt berøring drejes lampeskærmen let i hvilken som helst retning, så lyset og lampens udtryk kan ændres efter stil og behov.

Bordlampen fremstilles i mindre oplag i Portugal, hvor den rå keramik brændes uden glasur ved over 1100°C. På den måde opnås en stærk, rå og mat overflade, som giver lampen et meget ærligt udtryk. Hver skærm er håndlavet og unik, hvorfor mindre forskelle mellem hver enkelt lampe kan forekomme.

www.moebe.dk

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere