08.06.2016  |  Bloom  |  Outdoor

Lys til de sene sommeraftener

Mere lys fra Eva Solo.

Solcelleserien SunLight bliver nu komplet, da Eva Solo tilføjer en pendel til serien. Den nye pendel kommer med 2,1 meter wire, og det giver mulighed for hængende hyggebelysning fra enten havens træer, altanen eller andre steder, hvor solen kan nå lamperne.

SunLight solcellelamperne er desuden funktionelle og stemningsskabende. Det enkle design skjuler det smarte solcellepanel fuldstændigt, men alligevel kan én opladning i fuld sol give lys ved havebordet, terrassen eller altanen i op til tyve timer.

Lamperne har alle on/off-knapper og også automatic-funktioner, der får lampen til at tænde når mørket falder på. Serien udvides ydermere med to nye størrelser på den ikoniske Lounge-lampe.

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere