17.12.2021  |  Interior  |  Belysning

Lys op i mørket

Oplys de mørke vinterdage med den nye version af Umages Hazel LED lampe i hvid. Hazel er inspireret af den simple naturskabte hasselnød og skaber et smukt møde mellem teknologi og naturens organiske former. 

Lampens elegante messingdetaljer og børstede stål, tilfører et sofistikeret touch til ethvert hjem, mens den nye hvide farve skaber en rolig ramme omkring designet. 

Hazel har et indbygget LED-panel med en hvid diffuser, der sikrer en blød belysning i rummet. Hazel er kompatibel med strømskinner, og er dæmpbar ved brug af en ekstern lysdæmper. 

Designeren af Hazel, Jacob Rudbeck har en baggrund fra Det Kongelige Danske Kunstakademi, Arkitektskolen, som manifesteres i samspillet mellem lampens dynamiske kurver og solide materialer, der skaber et skulpturelt design inspireret af ét af naturens mest enkle faconer. 

Hazel fås i to størrelser i sort og hvid, hvilket gør pendlen oplagt til utallige formål og omgivelser.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere