26.03.2021  |  Interior  |  Belysning

Lys og glæde

Lys har en essentiel betydning for vores velbefindende og gennem tidløst design ønsker Nuura at sprede lys og glæde. Miira-kollektionen, der er designet af Sofie Refer, udvides med Miira Circular i farven messing.

Miira Circular er designet til at hænge lavt eller højt fra loftet, hvorfra den enkle formgivning og det klassiske udtryk gør den anvendelig i mange indretningssammenhænge. Højden justeres nemt fra 45 til 250 centimeter via et wiresystem.

Miira Circular fås i to størrelser, hvor seks eller otte mundblæste glaskupler i opalhvidt eller optisk klart glas spreder et sanseligt kvalitetslys. 

Miira 6 Circular bestående af seks mundblæste glaskupler har en diameter på 80 centimeter, der gør den velegnet over spisebordet eller sofaområdet. Miira 8 Circular med otte glaskupler har en diameter på 100 centimeter og tager sig flot ud over det store spisebord eller som indbydende belysning i den rummelige hall.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere