18.10.2021  |  Interior  |  Belysning

Lys mørket op

Til november lancerer Spring Copenhagen to lamper; Ember og Eclipse.

Designet af Ember leder hurtigt tankerne over på en klassisk bordlampe, men Ember er meget mere end det. Ember er nemlig en æstetisk, ledningsfri og genopladelig lampe udformet i mundblæst opalglas og aluminium. Dens bløde lys kommer ikke fra toppen af lampen, men derimod fra selve standeren, hvilket er med til at give Ember et helt unikt udtryk. 

Desuden kan Embers lysstyrke tilpasses med en lysdæmper i bunden, som kan indstilles i tre forskellige lysniveauer. Eclipse er ligesom Ember ledningsfri og genopladelig, men har derimod et slankt og elegant design, der både gør den smuk at se på og nem at tage med rundt, hvor der er behov for lys - inde såvel som ude. Lysstyrken kan justeres ved at tappe let på foden.

Ember kommer i fire forskellige farver; lys blå, gul, sand og koksgrå, hvor Eclipse kommer i rubinrød, gul, sand, og koksgrå.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere