08.01.2019  |  Interior  |  Accessories

Lys i nettet

Endnu engang præsenterer Stelton og den italienske designduo Daniel Debiasi & Federico Sandri nye produkter til Collar-serien, der første gang så dagens lys i 2016.

I år tilføjes Collar fyrfadsstager i to højder, som kan anvendes med både store og små fyrfadslys. Collar fyrfadsstagerne komplementerer de andre produkter i kollektionen, der koncentrerer sig om den gode kaffe-, te- eller drinksoplevelse.
Collar fyrfadsstagerne har et flot samspil af materialer, med en mat sort overflade og et net i messing. Stagerne er elegante og skaber et smukt lysspil når lyset er tændt.

Fås i to størrelser (Lille Ø 8 cm / H 8,5 cm og Stor Ø 8 cm / H 12,4 cm)

www.stelton.com

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere