22.05.2020  |  Interior  |  Belysning

Lys i bløde former

Lampeserien ST906 fra 2012 af Tom Rossau byder på alsidige lyskilder, der giver en behagelig og stemningsfuld belysning.  

De håndlavede ikoniske lamper i serien ST906 af Tom Rossau er designet med fokus på rene linjer, som kan fungere i enhver indretning og bidrage med et stilfuldt udtryk. 

ST906 har en blød profil og elegante former, som brydes af skarpe lameller, der giver den enestående lyskilde noget kant i klassisk Tom Rossau stil.  

Lampeserien fås i to materialer af coated paper - en kombination af plast og papir - samt naturfarvet birk. Bordlampen i birk er med sit dæmpede lys god som natlampe, mens man kan skabe en afslappet atmosfære med en pendel i et mørkt stuehjørne. 

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere