20.01.2020  |  Business  |  Branchenyt

Lyngby Porcelæn i kreativt samarbejde med Stilleben

Klassisk stel får farverig makeover.

I samarbejde med designduoen Stilleben har Lyngby Porcelæn sat kulør på det klassiske hvide service, Rhombe-stellet.

Det nye farverige Rhombe Color er en hyldest til det mod som gennem tiden har kendetegnet Lyngby Porcelæn samt til farveglæden og -palettens uendelige kombinationsmuligheder. Stilleben har håndplukket en regnbue af energiske og eklektiske glasurer med sikker sans for den personlige stil. Farverne er nøje afstemt og sætter forskellige farver på de enkelte steldele, der kan kombineres til et legesygt farveunivers eller bruges som enkeltstående statements i borddækningen.

Til foråret 2020 lanceres multifunktionelle kopper, skåle og tallerkener i flere størrelser samt et ovalt serveringsfad – med hver sin unikke signaturpalet. Farvevejen går fra lys lilla til terrakotta, men er fælles om en transparent glasur, der lader det geometriske rhombe-mønster træde tydeligt frem af farverne og skabe eftertragtet taktilitet, når relieffet mærkes gennem glasuren ved brug.

De nye farver på Rhombe-stellet tæller: turkis, aqua, blå, mørkeblå, rosa, terrakotta, sand, grøn, rød, gul og lys lilla.

Alle nyhederne findes i handlen fra medio februar

www.lyngbyporcelaen.dk

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere