04.09.2017  |  Business  |  Branchenyt

Lykketrold Fundraiser Galla

Imponerende kr. 779.080 blev indsamlet til Kræftens Bekæmpelse

Torsdag d. 31. oktober blev der afholdt Lykketrold Fundraiser Gallaaften i Aalborg Kultur- og Kongrescenter.

Thomas Dam opfandt lykketrolden i 1959 og op igennem 60’erne blev den lille Gjøl Trold en verdensomspændende dille, som naturligvis påvirkede salget af figurerne i en positiv retning.

I 90érne fik trolden fra Gjøl endnu en opblomstring. Lykketrolden havde således manifesteret sig som et verdenskendt brand, der fik sin foreløbige kulmination sidste år, da Dreamworks Animation lancerede deres første ”TROLLS” film.

BySommer, som har salgsrettighederne til de populære trolde, afholdte torsdag aften en Gallaaften, hvor der blev bortauktioneret 28 specieldesignede trolde til aftenens formål, nemlig at tilføre Kræftens Bekæmpelse et beløb til brug for forskning til kampen mod kræftsygdomme.

250 gæster blev budt velkommen af Adm. Direktør Jesper Sommer, hvorefter stafetten blev givet videre til aftenens veloplagte konferencier-par, Michéle Bellaiche og Jacob Riisgaard.

Indimellem en velsmagende 3-retters menu, blev der leveret festlige og musikalske indslag af bl.a. Søren Sko og Aalborg Vocals.

Som indledning til de tre serier af auktionen, blev der holdt taler af Ken Helleskov Andersen, Chef for Fundraising hos Kræftens Bekæmpelse, Mai Hegaard (Jæger mod Cancer), Jason Watt, designer af Racer trolden samt Calle Østergaard, CEO Dam Things.

Selve auktionen blev yderst kompetent styret af Frederik Bruun Rasmussen og de 28 troldefigurer indbragte imponerende 779.080 kr. med ”Happy Color Trold” af Quang Ramsing Fleuret som topscorer med 51.000,00 kr.

Med donation fra salget af miniature troldene og beløbet indsamlet fra auktionen, er det samlede beløb til Kræftens Bekæmpelse på hele 1.560.670 kr.

En succesfuld aften blev afrundet med en gruppe af dansende trolde, som på fornem vis demonstrerede deres evner på dansegulvet, til tonerne af Justin Timerlake og ”Can’t Stop This Feeling”, som er fra soundtracket af ”Trolls” filmen.

wwwbysommer.eu

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere