31.01.2018  |  Interior  |  Tekstiler

Luksuriøse tekstiler i hør

Filosofien bag Ordinary Things er at udvikle eksklusivt ”homewear” i ultimativ kvalitet, med et nordisk look og altid bæredygtigt.

Det er tidløse tekstilprodukter i bl.a. hør, som lever op til den danske designtradition og som passer perfekt ind i de moderne nordiske hjem. Hør er det perfekte materialevalg til at give en enkel, naturlig og underspillet luksus.

Kollektionen består af puder, sengelinned mm. Til børn og voksne i økologisk (GOTS)- eller OEKO-tex certificeret hør, og flere produkter er på vej fra brandet, der har specialiseret sig i brugen af hør. Hør er sundt at sove i og er nærmest uopslideligt, hvis det behandles korrekt. Det bliver kun smukkere med tiden og når det bliver brugt.

www.ordinarythings.com

Udstiller på Formland: F:5152

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere