17.02.2021  |  Interior  |  Tekstiler

Luksuriøs ro og rustik nydelse

Det er tiden, hvor forårsfornemmelserne begynder at krible. Södahls outdoor sortiment taler direkte ind i tidens trends med en skøn og afslappet boheme-atmosfære. Her er det dominerende fokus rustik enkelhed kombineret med høj kvalitet i både designs og materialer.

En smuk dækkeserviet kan sætte prikken over i'et. Og Södahls outdoor sortiment handler netop om afslappet livsnydelse, hvor skønne looks og holdbare materialer sætter rammerne for den helt særlige udendørsatmosfære, vi hver vinter længes mod.

Siddehynden Match fås i farverne Sky Blue, Tea Green, Khaki, Beige, Brown og Ash - og matcher dermed naturens egne smukke, men dæmpede farver.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere