15.12.2021  |  Interior  |  Accessories

Lourdes julehygger med Sinnerup

Indhold fra partner Hvad er dette?

Er du ikke helt kreativ, når det kommer til borddækningen, eller trænger du til, at det skal se ekstraordinært ud på julebordet til middagen? Så læs med, hvor Lourdes Manco inspirerer dig til et smukt og stemningsfuldt julebord, der helt klart vil sprede en dejlig atmosfære omkring middagsbordet i den hyggelige juletid.

En julet borddækning
Lourdes har dækket et smukt julebord med masser af fint pyntjulestel og flotte glas. Hun har holdt sin borddækning i et enkelt farvetema, der leder tankerne hen på julens traditioner. Grøn, hvid og guld er især de dominerende farver, der får borddækningen til at hænge sammen i en fin rød tråd.

Lourdes har dækket bordet med det smukke Sinnerup Magic Christmas stel, der har fine julemotiver af hjerter, træer og trommer. Dertil er dækket op med et smukt guldbestik, der går igen på vaser, julekugler og lysestager. Det ekstra fine bestik er placeret på en fin mundserviet, der er pyntet med gran og julekugler. Derudover er der pyntet op med de fine Sinnerup glas, der med slank stilk og sit enkle design skaber et elegant udtryk på bordet.

Glem ikke pynten
Lourdes har gjort meget ud af bordpynten, da det er pynten, der især vækker fornemmelsen af jul. Fine juletræer i porcelæn med LED pynter smukt på bordet sammen med julekugler, grankogler og lysestager. Derudover er der pyntet op med små fine juletræer, som kan stå på bordet og sprede julestemning sammen med enkelte fine grangrene. På bordet er der LED-lys, der er med til skabe en hyggelig og hjemlig belysning under middagen.

Lav din egen dekoration
Vi må ikke glemme dekorationerne, der hører til det perfekte julebord. Lourdes har lavet en stor dekoration med lys og masser af blomster og grene i den smukke gyldne Sinnerup Nordic Valhalla vaset.

Tags: Sinnerup

Mere fra Sinnerup

Sinnerup

www.sinnerup.dk

Besøg Sinnerup i dag online eller endnu bedre kom ned i din egen lokale Sinnerup butik og mærk pulsen og den store passion vi har for at give dig en god oplevelse. Vi spænder bredt; om det er mode eller bolig, vi er stolte af at vise, hvem vi er.  Hos Sinnerup mærker du hurtigt, at vi brænder for det, vi laver, og vi elsker at overraske dig. Historien…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere