28.05.2020  |  Interior  |  Design

Lourdes indretter med Sinnerup

Indhold fra partner Hvad er dette?

"Der er sindssygt mange lækre møbler, nips og ting til hele hjemmet - og så til rigtig fine priser, hvor alle kan være med" - Lourdes

#terrassemakeover

Kendt som kvinden bag grønt hus fra det populære TV2 program “Nybyggerne” i 2019, er Lourdes med til at inspirere Danmark med sine smukke og imponerende evner indenfor indretning. Du kender hende for sine unikke loppefund og DIY-projekter, og dem sammensætter hun i skøn symfoni med nye ting. Det er nemlig kombinationen af brugt og nyt, der ifølge Lourdes virkelig kan være med til at skabe noget helt særligt i indretningen.

"Det er i mix´et mellem nyt og gammelt at magien opstår" udtaler Lourdes.

Lourdes får meget af sin inspiration til indretning ved at besøge forskellige butikker. Især lægger hun tit vejen forbi Sinnerup butikkerne - og har endda besøgt flere af dem.

Hun har altid været glad for Sinnerup, som hun siger, byder på lækkert design til hele hjemmet. Hun elsker kombinationen af sit eget genbrug sammen med nyt design. Hun falder igen og igen for de mange lækre materialer, der er at finde i Sinnerup.Derfor har Lourdes indrettet sin terrasse i samarbejde med Sinnerup - for netop at vise, hvordan man kan kombinere disse to verdener.

Se og læs om hele samarbejdet her.

Tags: Sinnerup

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere