19.05.2017  |  Interior  |  Brugskunst

Lounge: Legacy

Mater præsenterer sin første sofa kollektion

Maters nye sofa-kollektion, Legacy, som de tidligere på foråret præsenterede i Milano og på Trends & Traditions i sidste måned består af en sofa og tilhørende loungestol.

Sofaen og loungestolen har begge en bred ramme i mørkbejdset FSC-certificeret egetræ, der favner møblerne. Legacy fås med enten Royal Nubuck polstring fra Sørensen Læder eller 100 procent ufarvet uld mærket med EU Blomsten fra Kvadrat.

Oprindeligt havde Legacy et helt andet navn. Lounge-serien er designet af duoen PEDERJESSEN, der bestod af Søren Pedersen og Lasse Jensen. Men da Søren Pedersen på tragisk vis gik bort ved et hjertestop kort før præsentationen på Milano-messen i april i år, valgte Mater og Lasse Jensen at give kollektionen navnet Legacy (på dansk: eftermæle) for at ære Søren Pedersen og hans arbejde.

www.materdesign.com

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere