21.08.2017  |  Interior  |  Brugskunst

LOUISE ROE med japanske noter

PISU er tegnet af LOUISE ROE og produceret i samarbejde med Den Danske Keramik Fabrik på Bornholm. Hver del er forarbejdet og farvet i hånden.

PISU består af 8 dele stentøj og findes i 3 forskellige farver – slate black, jade green og yasmine white. Alle dele er matte udenpå og blank glaseret indeni. 

Inspirationen til PISU er hentet fra den japanske kultur, hvor enkelhed og rene linjer er af afgørende betydning, hvilket også giver et tidslyst udtryk. 

www.louiseroe.dk

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere