11.05.2018  |  Interior  |  Tekstiler

Loke lokker

Fabula Living lancerer deres nyeste tæppe, Loke, der er et moderne luvtæppe i håndvævede uldgarner, der med sin blødhed og høje glans minder om den fineste velour.

Hemmeligheden bag Lokes glansfulde skygger og spændende farvespil skal findes i garnerne og i måden, tæppet væves og skæres på. En teknik, som blot fjerner toppen af enkelte løkker, så overfladen bliver blødere, og garnerne synes at rumme flere farver end blot den ene.  
Fås i forskellige nuancer af sort, koks, grå, terrakotta og støvet petroleumsgrøn og i målene 170 x 240 cm / 200 x 300 cm / 250 x 350 cm eller efter specialmål.

www.fabulaliving.dk

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere