13.10.2021  |  Interior  |  Bad

Lok blødheden frem

Zone Denmarks lancerer tre nyheder til fødderne designet af Neu Studio i Inu-serien - to smukke fodfile og en pimpsten, der pynter og blødgør.

Er man ikke allerede inde i rutinen, kan man komme det nu med fodfilen fra Zone Denmark. Den ene sliber fødderne groft, mens den anden sliber fint og efterlader dem babybløde efter et velgørende fodbad. Filene er udført i lyst bøgetræ.

En ny version af den klassiske pimpsten i et design, der lokker til berøring med sine afrundede hjørner og ru tekstur. Pimpstenen har samme formsprog som Inus kollektion af børster, spejle og fodfile.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere