06.07.2020  |  Business  |  Branchenyt

LivingKitchen er forhåbningsfuld

Dette år har vist sig udfordrende og på mange måder uforudsigeligt. Derfor ønsker LivingKitchen nu at være et mødested for hele køkkenindustrien og være med til at skabe normalitet, når messen løber af stablen fra den 18.-24. januar 2021.

“Otte måneder før messe-duoen imm cologne/LivingKitchen, kan vi, på trods af alle de nuværende manifestationer af krise som følge af coronavirussen, se på det komme arrangement med en vis grad af optimisme”, siger Matthias Pollmann, vice president trade fair management hos Koelnmesse.

Han forudser endvidere, at den tyske køkkenbranche vil drage fordel af den positive udvikling, da det er sandsynligt, at andre lande vil se samme resultater. 

“Den kommende LivingKitchen vil derfor sandsynligvis finde sted på et ideelt tidspunkt. Vi antager, at efterspørgslen vil stige mod slutningen af året, både i Tyskland og flere eksportmarkeder”, siger Matthias Pollman.

På baggrund af det, skal LivingKitchen i 2021 fungere som en afgørende milepæl i forhold til, at den tyske og internationale industri kan genoptage sin succes, som den var før coronavirussen brød ud. Teamet bag LivingKitchen arbejder på nuværende tidspunkt med de konceptuelle og organisatoriske specifikationer med henblik på at skabe de optimale omstændigheder under messen.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere