21.04.2023  |  Business  |  Design

Lisa Hilland skaber nyt brand

Lisa Hilland er uden tvivl en af Sveriges mest anerkendte og prisvindende moderne designere. I år fejrer hun 25 år som designer ved at introducere Atelier Lisa Hilland – et helt nyt brand, hvor hun samler al sin viden og erfaring. Lisa Hilland skaber moderne design med et poetisk twist, der kombinerer moderne, højteknologiske produktionsteknikker med kvalitetshåndværk. 

Gennem årene har hun samarbejdet med flere prominente designbrands, men også skabt designs i eget regi, blandt andet til sit eget brand Myhlta.
”Jeg har bemærket, at genstande, jeg selv har designet eller til kunder som Svenskt Tenn, Orrefors og Gemla, nu har en videresalgsværdi og sælges på auktion. Så føler jeg, at jeg er lykkedes med at skabe langsigtet bæredygtigt design, der kan gå i arv i generationer”, siger Lisa Hilland.

Hun forklarer, at ideen med Atelier Lisa Hilland er at tilbyde et mere eksklusivt design, hvor hun i højere grad udforsker sin kunstneriske eksperimenterende skabelse som designer, mens Mylhta vil forblive som et brand, men med et klarere fokus på veldesignede hverdagsobjekter.

”Jeg vil arbejde med begge disse brands parallelt med opgaver, som jeg laver med eksterne kunder. I Atelier Lisa Hilland samler jeg al min viden og erfaring og skaber ærligt design lige fra hjertet. Design, der har alle de ting, som jeg synes, godt design skal have; langsigtet bæredygtighed, god funktion, æstetik og et følelsesmæssigt poetisk indhold”.

-PF

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere