15.05.2018  |  Business  |  Branchenyt

LIND DNA lancerer helt nyt sortiment i stentøj.

Salgschef Charlotte Bangsholt har travlt i disse dage, fordi LIND DNA’s kollektion af stentøj rammer butikkerne.

Den danske designvirksomhed LIND DNA introducerer et helt nyt sortiment i ægte stentøj. CURVE STONEWARE opfylder virksomhedens ambition om at gøre borddækning endnu mere spændende ved at kombinere den brede kollektion af dækkeservietter med stentøj. CURVE STONEWARE er udformet i LIND DNA’s karakteristiske og design-beskyttede CURVE form. Med et organisk og moderne udtryk gør kollektionen det nemt at anrette maden smukt på tallerkenen. Kollektionen fås i to flotte farver: sort og navy blå, som spiller flot sammen med stentøjets matte og ensartede overflade.

Ved at kombinere stentøjet med dækkeservietter i samme form er der mulighed for at lege med mulighederne og skabe harmoni i bordopdækningen. 

Sortimentet består af tre forskellige tallerkner, et fad og to skåle. CURVE STONEWARE er tilgængelig i butikkerne primo juni. 

www.linddna.com

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere