18.12.2017  |  Business  |  Branchenyt

LIND DNA kåret som gazelle

Den danske designvirksomhed blev i starten af december kåret som den 3. hurtigst voksende gazelle-virksomhed i Danmark af BØRSEN.

LIND DNA har siden 2013 designet, udviklet og produceret interiør- og designprodukter i Aarhus.

Virksomheden vægter en grøn og miljørigtig produktion højt, hovedmaterialet er recycled læder. I 2018 udvides sortimentet med helt nyt design inden for stentøj samt funktionelle designskærebrætter, der kan gå i opvaskemaskinen. Derudover har LIND DNA også unikke småmøbler samt en garderobekollektion i design sortimentet.

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

”Vi ønsker at fortsætte væksten og der er allerede mange nye designs klar til 2018, og så videreudvikler vi på produkter i recycled læder som er LIND DNA’s kendetegn”, udtaler Preben Lind, indehaver af LIND DNA.

LIND DNA deltager i januar 2018 på Maison&Objet i Paris og i februar 2018 på Ambiente messen i Frankfurt.

www.linddna.com

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere