12.06.2015  |  Business  |  Branchenyt

Lightyears solgt til møbelproducent

Møbelproducenten Fritz Hansen har for nyligt overtaget Lightyears. Ambitionen er at blive førende inden for design og livsstil.

Belysningsproducenten Lightyears, der har eksisteret siden 2005, er blevet solgt til møbelproducenten Fritz Hansen. Fritz Hansen og Lightyears har et fælles værdigrundlag, der tager udgangspunkt i at designe enkle, funktionelle og æstetiske produkter i den højeste kvalitet.

”Vi glæder os meget over erhvervelsen af Lightyears. Det er en spændende og dynamisk designvirksomhed, som har formået at udvikle sig imponerende i de seneste år, og vi tror på, at Lightyears har et stort og uudnyttet potentiale både nationalt og internationalt. Fritz Hansen har en klar ambition om at blive en af verdens førende virksomheder inden for design og livsstil og med erhvervelsen af Lightyears, er vi kommet tættere på at nå det mål”, siger Jacob Holm, CEO hos Fritz Hansen, i en pressemeddelelse.

Lightyears har de seneste år, i tæt samarbejde med førende arkitekter og designere, skabt en række moderne lamper, der kombinerer tradition og innovation.

”Vi er glade for, at Lightyears kan fortsætte den nuværende strategi og kan arbejde videre som planlagt. Det er en stor anerkendelse af vores virksomhed og vores hidtidige arbejde”, siger Lars Østergaard Olsen, Managing Director hos Lightyears, i en pressemeddelelse.

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere