05.05.2021  |  Interior  |  Design

Lige linje

Den danske designvirksomhed Designers First lancerer LINE – en minimalistisk og praktisk hylde med opbevaring, der har et visuelt svævende udtryk og udfordrer beskuerens opfattelse af balance. 

Med sin unikke konstruktion er LINE en stabil og solid hylde, hvis elegante designsprog vil være tidløst i mange generationer frem. Kombinationen af varmt egetræ og råt metal i tidløse farver tilføjer ethvert hjem et stilrent og eksklusivt look.

LINE er designet af Anna Karnov og Clara Mahler, hvis ambition er at skabe bæredygtige og praktiske møbler, som udover at kunne tilpasse sig ethvert hjem, er designet i et æstetisk og elegant udtryk.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere