03.01.2019  |  Interior  |  Tekstiler

Liberty puder

Skagerak er teamet op med arkitekt Cecilie Milsted om en mindre kollektion af puder i tern, striber og Liberty-blomster.

Cecilie Milsted er uddannet arkitekt, men har de sidste to år også designet tøj i mønstrede vintage-tekstiler, fordi hun ikke kunne finde det, hun søgte blandt de eksisterende fashion brands. Tøjet blev hurtig efterspurgt og sælges i dag hos udvalgte fashion butikker.
Som den arkitekt hun er, har fokus været på enkle, funktionelle snit og kvalitet i materiale og detaljer med et maksimalistisk udtryk på mønstersiden. Nu har Skagerak skabt en limited edition-pudekollektion sammen med Cecilie i formatet 50x50 cm i fem forskellige versioner.


www.skagerak.dk

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere