04.02.2019  |  Furniture  |  Design

Let og luftig

Air er en skænk designet af svensk/franske Mathieu Gustafsson for Design House Stockholm.

Skænken, der er fremstillet i træ og MDF med rattan som udgør et flot grafisk element er tænkt som et objekt, der sagtens kan fungere som rummets midtpunkt. Den kan derfor med fordel fungere som en rumdeler, men kan ligeledes placeres op ad væggen.

Det lette og luftige udtryk skyldes primært fladerne med rattan, der tillader et svagt gennemsyn og kan afsløre skænkens indhold. Overfladen i flettet rattan skaber samtidig naturlig udluftning, hvilket er praktisk til opbevaring af tøj og elektronik.

Skænken måler: H: 81 cm, D: 40 cm, L: 120 cm og fås i egetræ samt en hvid luftig udgave og en lidt mere mystisk udgave i sort.

www.designhousestockholm.com

Stockholm Furniture & Light Fair: B01:21

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere