07.10.2022  |  Interior  |  Belysning

Legende let

Den anerkendte designer Tom Rossau lancerer en ny og mindre udgave af den velkendte ST906-serie. Den nye udgave af den ikoniske serie består af en pendel- og bordlampe i enten birk/natur eller coated paper med blandt andet på en re-designet fod.

Lampen er skabt ud fra en vision om at lancere en lampe til en pris, hvor de fleste kan være med.

De håndlavede ikoniske lamper er designet med fokus på rene linjer og elegante former. I lanceringen af den nye miniserie med samme navn er hele designet forfinet, og lamellerne er gjort smallere for at opnå et elegant og delikat udtryk. Det bliver også fremhævet med de to materialer, som går igen fra den originale - coated paper og birk.

Coated paper har en stærk forankring i den japanske indretningstradition, som passer utroligt godt ind med det klassiske skandinaviske formsprog. Modsat har birkefinér en stærk tilknytning til de nordiske traditioner, og formår at bidrage med en helt særlig varme, når lampen er tændt. 

www.tomrossau.com

-PF

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere